KESÄ MALLISTO 2017-12-01T12:13:23+00:00

KESÄKENGÄT

Valmistaudu isoihin ja pieniin tapahtumiin vuoden lämpimimpinä kuukausina.

Meidän koko kesämallistomme antaa sinulle tilaisuuden nauttia matkastasi, olipa maasto mikä tahansa. Tässä mallistossa on tuotteita, jotka ovat nopeasti kuivuvia ja joissa on hyvä pito jopa vetisillä ja liukkailla pinnoilla. Voit valita joko kevyet kengät tai sandaalit. Vibram- tekniikka yhdessä uniikkien muotoiltujen pohjallisten kanssa mahdollistavat parhaan mahdollisen mukavuuden huolimatta siitä menetkö matkalle tai vaeltamaan lähimaastoon.

Sandaalit:

Enää eivät edes märät alustat estä sinua ulkoilemasta, kun käytät meidän sandaaleitamme. Menetpä sitten ulos kosteikkoon tai vaeltamaan metsään purojen varteen – pääset nauttimaan mukavuudesta ja pitävyydestä käyttämällä mallejamme Capra ja All Out Sieve.

Kengät:

Kävele sekä märällä että kuivalla. Meidän kesäkenkämme Waterpro Maipo löytyy sekä naisille että miehille. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet soveltuvat liikkumiseesi. Laserleikattu Vibram lamellipohja antaa hyvän pidon ja M Select™ FRESH pitää jalkasi raikkaina.

Merrell kesäkengät

Meidän kesäkenkämme antavat sinun olla aktiivinen missä ja milloin haluatkin. Kengät on suunniteltu lämpimään ilmastoon ja ne lisäävät mukavuutta ja hengittävyyttä. Älä ole huolissasi kenkien riisumisesta pitkän vaelluksen jälkeen. M Select™ FRESH pitää hajut poissa, jopa silloin kun ulkona on todella lämmin.

M Select™ GRIP ja Merrell Air Cushion luovat parhaat mahdolliset olosuhteet kävellä kaikilla luonnon alustoilla.

GET YOUR EMAIL UPDATES

Join our lovely newsletter for useful tips and techniques, recent articles and upcoming events.
And don’t miss out on the monthly giveaway for our subscribers!
Email address
Secure and Spam free...