POLKUJUOKSU 2017-12-01T13:11:57+00:00

JUOKSU / TREENAUS

Tutustu valikoimaamme kaikenlaiseen ulkona treenaamiseen – tässä on NaturesGym- mallistomme.

Nämä tekniset kengät antavat sinulle mahtavan juoksu- ja treenikokemuksen ulkona. Kenkämme tekevät luonnosta sinua lähinnä olevan kuntosalisi ja TrailProtect™ – teknologian avulla ympäristöllä ei ole väliä, treenaaminen onnistuu maastossa kuin maastossa. Joten mene ulos ja valloita se nopeasti ja helposti.

LUONNOLLINEN JUOKSU

Pääse lähemmäs alustaa ilman ylimääräisiä tukia. VAPOR GLOVE 3, TRAIL GLOVE 4 ja BARE ACCESS FLEX ovat kenkiä, jotka auttavat sinua paremmin luonnolliseen askellukseen.

Paljasjalkajuoksu
Naiset

Paljasjalkajuoksu
Miehet

ESTE KILPAILUT

Helpotamme Extreme juoksuja hieman. ALL OUT CRUSH TOUGH MUDDER, AVALAUNCH ja DEXTERITY kengillä voit kivuta huipulle mudan läpi menettämättä pitoa. Kaikki edellä mainitut mallit ovat myös vegaanimerkittyjä.

Este- / seikkailujuoksu / swimrun
Naiset

Este- / seikkailujuoksu / swimrun
Miehet

Merrell – maastojuoksu ja – harjoittelu

Luonto tarjoaa niin monta eri tapaa käyttää sitä hyödyksi. Meidän mallistomme harjoitteluun ja maastojuoksuun on suunniteltu varta vasten niin, että voit muuttaa kaikki vaikeat haasteet eduksesi. Jos tykkäät juosta paljasjaloin, voimme suositella helpomman ja enemmän minimalistisen kengän luonnolliseen juoksuun. Jos taas tarvitset lisää tukea, on parempi valita maastojuoksuun soveltuva kenkä, jossa on enemmän tukea. Pysy trendikkäänä meidän extreme juoksu- / OCR  (tai vain kilpailu-) kenkien kanssa, jotka soveltuvat estekilpailuun täydellisesti. Juoksitpa sitten miten tahansa, M-Select™ GRIP, TrailProtect™, FLEXconnect™ och UniFly™ -teknologiat tarjoavat äärimmäistä mukavuutta eikä sinun tarvitse miettiä miltä kenkäsi näyttävät edetessäsi maastossa.

GET YOUR EMAIL UPDATES

Join our lovely newsletter for useful tips and techniques, recent articles and upcoming events.
And don’t miss out on the monthly giveaway for our subscribers!
Email address
Secure and Spam free...