Talvimallisto 2017-12-01T10:33:03+00:00

TALVIKENGÄT

Talvinen kävely, vaellus, hiihto tai lumipallosota? Toivotamme talven tervetulleeksi meidän talvikenkämallistollamme.

Meillä Pohjolassa talvi tulee aina yllättäen ja se otetaan ilolla vastaan. Meidän talvikengät ja – saappaat eivät ainoastaan vie sinua läpi tämän vuodenajan vaan ne myös tarjoavat parhaat olosuhteet, jotta voit nauttia kaikista aktiviteeteistä, olitpa sitten menossa ulos vaeltamaan tai vain pysyttelet kaupungissa. Älykkäät ratkaisut, kuten ArcticGrip ja M Select™ WARM pitävät jalkasi lämpöisinä ja estävät sinua liukastumasta.

Vaellus:

Valitse paras vaelluskumppani vuoden kylmimpinä kuukausina.  Mallit MOAB FST ICE+ THERMO, CAPRA GLACIAL ICE+ MID WTPF ja Thermo Adventure Ice+ ovat kaikki varustettu Vibram ArcticGrip pohjalla, joka antaa sinulle erinomaisen pidon märällä jäällä.

Talvikengät
Naiset

Kaupunki:

Pidä tyylisi ja jalat kuivina Aurora 6 ice+ WTPF kengillä. Tai kahlaa lumen läpi matkalla konttorille meidän THERMO VORTEX 6″ WTPF kengillä. Mallistossamme ei haluta tehdä kompromisseja lämpimyyden ja tyylikkyyden välillä, eikä sinunkaan tarvitse niin tehdä.

Urban Vinter
Naiset

Actic Grip:

Valmistaudu talveen. OVERLOOK 6 ICE+ WTPF och MOAB FST Thermo Ice+ kengät pitävät jalat lämpöisinä, vaikka seisoisit pitkään paikoillasi. Uusimman teknologian avulla, jonka Vibram ArcticGrip tarjoaa, pitoa löytyy äärimmäisissäkin olosuhteissa.

Merrell talvikengät

On talvikenkiä. Ja sitten on Merrell talvikenkiä. Ero on siinä, että meidän talvikengät ja talvisaappaat on luotu haastamaan talvi ja täällä vallitseva ilmasto. Yhdistelmä ainutlaatuisia tekniikoita kuten Vibram Arctic Grip, mukavuus ja vedenpitävyys ja takaavat sinulle sen, että kengät eivät ainoastaan vielä sinua paikasta A paikkaan B liukumatta, vaan ne toimivat myös talvivaelluksella ylös vuorelle. M-Select™ WARM, M-Select™ DRY ja M-Select™ FRESH pitävät jalkasi lämpiminä ja kuivina sekä auttavat pitämään jalat raikkaina.

Meidän mielestämme sinun ei tarvitse jäädyttää itseäsi näyttääksesi hyvältä. Talvikengillä ja saappailla on edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi tyylikäs muotoilu ja ne on luotu käytettäväksi joka päivä. Löydä seuraava talvikenkäsi meiltä!

GET YOUR EMAIL UPDATES

Join our lovely newsletter for useful tips and techniques, recent articles and upcoming events.
And don’t miss out on the monthly giveaway for our subscribers!
Email address
Secure and Spam free...