VAELLUS / ULKOILU 2017-12-01T12:09:57+00:00

VAELLUS / KÄVELY

Saa enemmän irti ulkoilusta – älä anna sään tai vaikean maaston hidastaa sinua. Tutustu meidän vaelluskenkä mallistoomme.

Jotta saisimme tarjottua sinulle optimaalisen vaelluskokoemuksen, työskentelemme alan parhaimmiston kanssa. Vibram MegaGrip- teknologia tarjoaa parhaimman mahdollisimman pidon, maastosta tai aktiviteetistä välittämättä. Ja Gore-Tex Surround- teknologia pitää jalkasi kuivina tarjoten samalla ennennäkemättömän hengittävyyden. Kengät istuvat jalkaasi heti ensimmäisistä askeleista, ovat mukavat pitkillä vaelluksilla ja tarjoavat poikkeuksellista kestävyyttä. Merrell vaelluskengät tekevät vaelluksestasi ikimuistoisen.

Light hiking [50 ord]

Uuden aikakauden mukavuutta, joka vie jalkasi uusiin luontokokemuksiin. Gore-Tex ja Merrell AirCushion- teknologia pitävät jalkasi sekä kuivina että tarjoavat mukavuutta heti ensimmäisistä askeleista lähtien.

Light Hike
Naiset

Light Hike
Miehet

Hiking/ vaellus

Kun käytät Siren tai Moab kenkiä, ei ajalla eikä etäisyydellä ole mitään väliä. Vaellus tuntuu mukavalta tapahtui siellä sitten mitä tahansa. Nauti vaelluskokemuksestasi ja kuivista jaloista Gore-Tex-kalvon ansiosta, joka myös hengittää.

Vaellus
Naiset

Vaellus
Miehet

Merrell vaelluskengät

On niin monia tapoja vaeltaa. Senpä takia olemme kehittäneet vaelluskengät juuri sinulle, joiden ansiosta pääset nauttimaan luonnosta omalla tavallasi: kengät ovat todella mukavat vietitpä vaelluksellasi kuinka monta tuntia tahansa. Vaelluskenkämme tarjoavat sinulle lenkkarimaisen kokemuksen vaelluskengän ominaisuuksilla. Tee päivävaellus tai pakkaa laukkusi ja retkeile viikko, kenkämme vievät sinut sinne ja pitävät jalkasi kuivina koko matkan.

GET YOUR EMAIL UPDATES

Join our lovely newsletter for useful tips and techniques, recent articles and upcoming events.
And don’t miss out on the monthly giveaway for our subscribers!
Email address
Secure and Spam free...