VAPAA-AIKA 2017-12-01T12:26:43+00:00

VAPAA-AIKA

Töihin, kävelykadulle, kaupunkiin tai vain joka päiväiseen elämään.

Meidän vapaa-ajan- mallistomme kutsuu sinua nauttimaan päivästä mukavissa, hyvännäköisissä ja toimivissa kengissä. Rakennamme siltoja vapaa-ajan ja ulkoilumallien välille mukavilla, ulko-ilman inspiroimilla kengillä. Valitse kengät, jotka soveltuvat parhaiten sinun aktiiviseen elämän tyyliisi ja sopivat myös sinun vaatteidesi kanssa yhteen.

CASUALS

Liikuitpa sitten paljon tai vähän, haluat varmasti tehdä sen mukavasti. Meidän vapaa-ajan kenkämme antavat hyvän tuen ja vedenpitävyyttä sekä ekstra pitoa huurteisiin aamuihin kävellessäsi töihin tai kouluun. Voit valita joko lämpöiset talvikengät tai keyvet lenkkarit.

Casuals
Miehet

ORIGINALS

Olemme pitäneet tyylimme jo vuosia. Meidän 80-luvun klassikkokengillämme Eagle ja Eagle AC+ et ainoastaan pääse tuntemaan retrofiilistä vaan saat myös mukavuutta kevyemmillä vaelluksilla. Ja Select™ FRESH pitää jalkasi yhtä raikkaina kuin tyylisi.

Merrell streatwear – mukavuutta ja tyyliä

Täydennä vaatekaappisi Merrell kengillämme. Sen lisäksi, että mallistomme on tyylikäs, se on myös varustettu pienillä ominaisuuksilla, jotka hieman helpottavat aktiivista elämääsi. Nauti vedenpitävistä ominaisuuksista niinä sateisina päivinä, kun olet matkalla töihin. Tai mikset haluaisi hieman lisäpitoa, jos tarvitsee poiketa reitiltä maastoon. Ainutlaatuisilla ulkopohjillamme saat myös extra mukavuutta, juoksitpa sitten kokouksesta kokoukseen työpäivän aikana tai vain katsomassa nähtävyyksiä lomalla. Meidän kenkämme sopivat kaikkiin tilaisuuksiin.

GET YOUR EMAIL UPDATES

Join our lovely newsletter for useful tips and techniques, recent articles and upcoming events.
And don’t miss out on the monthly giveaway for our subscribers!
Email address
Secure and Spam free...